Mondja el a véleményét a Kis Medvebocs Családi Napköziről!

 

3 Hozzászólás

 1. Pirigyi Aranka

  A környék legszuperebb bölcsödéje! 100% -ban pozitív minden értelemben! 🙂 Aranyosak, megértőek, gondoskodóak! Csak ajànlani tudom minden szülőnek aki úgy dönt, hogy ide íratja be kicsikéjét. Nagyon szuper helyen lesz és nagyon jól fogja magàt érezni. Az én kislànyom 1 évet jàrt a Kis Medvebocsba és minden nap boldogan ment és jött is haza bàr nem mindig akart haza jönni mert anyira jól érezte magàt!!!

 2. Halászné Lukács Krisztina

  Nagyon örülök, hogy annak idején áthoztuk ide egy másik bölcsődéből a kisfiúnkat, ahol nem érezte jól magát, innen egy igazán kiegyensúlyozott, életvidám fiúcskát kaptam vissza. Azóta nagycsoportos óvodás a kisfiúnk, és biztos vagyok benne, hogy ezek az itt töltött évek alapozták meg, hogy nagyon jól bírta az óvoda kezdés és óvodai élet nehézségeit.

  Egy nagyon érdeklődő, nyitott fiúcska vált belőle, amiben a sok és változatos foglalkoztatásokat felvonultató Családi Napközinek nagyon nagy szerepe volt! . Bárcsak minden intézményben ilyen szívvel-lélekkel dolgozó és igazán gyermekszerető emberek dolgoznának, mint itt 🙂 Amikor óvodakezdéskor búcsúznunk kellett, bevallom megkönnyeztem. Nagyon szép éveket töltöttünk itt!

 3. Tóth Tímea

  Miután a “nagylányunk”- aki most nagycsoportos az oviban – a Medvebocsba járt, nem volt kérdés, hogy a húgocskája is követi.
  Rengeteg türelmet, odafigyelést kapnak itt a gyerekek, a nevelők kedvesek, közvetlenek, érezhető, hogy mindez számukra nem munka, hanem valóban hivatás.
  A lányok nagyon sok mondókát, dalt tanultak itt, otthon mindig örömmel mesélték az élményeket: mit játszottak, kinek volt szülinapja, mit készítettek…
  Az itt kötött barátságok az óvodában sem szakadtak meg.
  Úgy gondolom, hogy az ovis beilleszkedéshez is nagyban hozzájárult, hogy itt ennyi pozitív dolog érte a gyereket.
  Mindezekért nagyon hálásak vagyunk!

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.